Varendonck College - Asten-Someren

Het Varendonck College is een brede scholengemeenschap, gevestigd in Asten en Someren, waar leerlingen kunnen kiezen uit alle bestaande typen regulier voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, vmbo met en zonder leerwegondersteuning, havo, technasium en vwo inclusief tweetalig gymnasium en atheneum. Dus voor elk wat wils.

Het Varendonck College is een school met modern onderwijs en goede resultaten. Dat is belangrijk maar zeker zo belangrijk is dat we een school willen zijn waar zowel leerlingen als medewerkers met veel plezier naar toe gaan. Een veilig en prettig leef- en werkklimaat staan daarom permanent hoog in het vaandel van de school.

Het Varendonck College is een optimistische school, die gelooft in de leerlingen en medewerkers en hun mogelijkheden om de wereld beter te maken. Iedere leerling wordt gestimuleerd om verantwoordelijk te zijn voor de eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van anderen te ondersteunen. In een veilige en persoonlijke schoolomgeving en met een individuele leerroute. Daar werkt het Varendonck College iedere dag aan. Of de kracht van een leerling nu in het hoofd of in de handen zit, de school biedt plaats aan elk talent en geeft uitzicht op een prachtige toekomst voor elke leerling. Het Varendonck College brengt de wereld dichtbij.

Website

Klik hier om naar de website van het Varendonck College in Asten en Someren te gaan.

Door internetbureau ROQUIN © 2023 AOS-OMO