Inspirerende podcasts

Het leeratelier
In deze podcast vertelt Julia Snellens, studente Geschiedenis van Fontys Lerarenopleiding in Tilburg, over haar ervaring m.b.t. het leeratelier. Zij is heel enthousiast, heeft een veel breder perspectief op onderwijs ontwikkeld en had de bijeenkomsten niet willen missen.
Klik hier om de podcast te beluisteren

Een leeratelier bestaat uit een groep mensen van hbo-opleidingen en universiteiten, die samen onderzoek doen. Studenten van lerarenopleidingen kunnen hieraan deelnemen in het vierde jaar van hun studie, gekoppeld aan hun eigen onderzoek. Als je na het beluisteren van de podcast van Julia Snellens geïnteresseerd bent geraakt en meer wilt weten over het leeratelier, download dan de brochure of neem contact op met:

Wat voor docent wil je zijn?
Instituutsopleider Karin Verouden gaat in gesprek met Simone Gruijters. Zij is vierdejaars student biologie aan de Fontys Lerarenopleiding in Tilburg. Simone onderzoekt hoe ze leerlingen kan laten zien hoe een cel er driedimensionaal uitziet.
Klik hier om de podcast te beluisteren

Wat voor docent wil je zijn?
Instituutsopleider Karin Verouden gaat in gesprek met Bart van der Doelen. Hij is vierdejaars student Engels aan de Fontys Lerarenopleiding in Tilburg. Bart onderzoekt hoe hij leerlingen meer bij zijn Engelse lessen kan betrekken.
Klik hier om de podcast te beluisteren

Door internetbureau ROQUIN © 2024 AOS-OMO