Onderwijsprofessionals

De wereld verandert continu. Het is een taak van het onderwijs om leerlingen voor te bereiden op een dynamische wereld. Wil je als docent professioneel zijn en blijven? Zorg dan dat je jezelf blijft uitdagen en ontwikkelen.

Een leven lang leren

Als docent ben je nooit uitgeleerd. Je moet nieuwsgierig blijven en jezelf blijven ontwikkelen. De AOS Midden-Brabant biedt hiervoor de infrastructuur; voor alle fasen van je loopbaan. Wij zorgen voor kennisdeling binnen het onderwijs. In professionele leergemeenschappen, kenniskringen en netwerken kunnen zowel jonge als ervaren collega’s met elkaar leren en kennis en ervaringen uitwisselen.

Van elkaar leren

Je kunt leren in een formele setting; tijdens cursussen en workshops. Maar wij vinden het ook belangrijk om te leren in een informele setting. Zo leer van elkaar aan de hand van praktijkvoorbeelden en kun je je nieuwe kennis direct toepassen. Dat vergt creativiteit en flexibiliteit. Docenten met jarenlange onderwijservaring delen hun kennis en kunde met onze studenten. En andersom inspireert de nieuwe generatie docenten met nieuwe inzichten en onderwijsontwikkelingen. Zo houden we elkaar scherp en tillen we het onderwijs samen naar een hoger plan.

Door internetbureau ROQUIN © 2024 AOS-OMO