Tussentijdse presentaties Educational Design Research

Binnen de master Educatie in de Bètawetenschappen van de Eindhoven School of Education (Lerarenopleiding TU/e) staat het ontwerpen en onderzoeken van de lespraktijk hoog in het vaandel.

In het vak Educational Design Research werken onze studenten samen in drie studio’s rondom de thema’s Formatief evalueren, Onderzoeksleerlijn en Challenge-based education (duurzaamheid). Thema’s die relevant zijn voor middelbare scholen en vorm worden gegeven in opdracht van én samen met docenten van verschillende scholen.

Op woensdagmiddag 25 januari 2023 presenteren de studenten van de drie studio’s graag hun probleemanalyses en eerste ontwerpplannen aan jou. Daarmee krijg je zowel een overzicht van relevante literatuur en suggesties hoe innovaties vormgegeven kunnen worden rondom deze thema’s als een inkijkje in de systematiek van Educational Design Research.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen, met de studenten het gesprek aan te gaan én geïnspireerd te worden! Nieuwsgierig? Meld je vandaag nog aan via esoe@verwijder-dit.tue.nl o.v.v. Presentaties EDR. We zien je graag op 25 januari!

Programma woensdag 25 januari 2023

  • 13.00 uur: inloop Auditorium, Senaatzaal
  • 13.30 uur: opening + welkomstwoord door Prof. dr. N. Nieveen + 5min pitch per studio
  • 14.00 - 15.30 uur: bezoeken van de studio-tafels/posterborden
  • 15.30 - 17.00 uur: borrel Auditorium, Voorhof
Door internetbureau ROQUIN © 2023 AOS-OMO